ArtBook - Andrássy Kurta János
Digitális album alkalmazás Apple iPad/iPhone rendszerekre

Andrássy Kurta János - ArtBook

Az ArtBook - Andrássy Kurta János digitális művészeti album Andrássy Kurta János művészetét mutatja be életrajza, Feledy Balázs tanulmánya, valamint több, mint 150 alkotás képeinek közlésével.

Andrássy Kurta János szobrászművész (1911 - 2008) a népi ihletésű magyar nemzeti szobrászat egyik legjelesebb képviselője volt. Több, mint 60 szobra áll köztereinken. Életművében a plasztikák és domborművek mellett érmek, festmények, rajzok, grafikák is megtalálhatÛk.

Az ArtBook digitális művészeti album egy digitális könyv: fejezetekből áll, és éppen ˙gy olvasható, mint a hagyományos könyvek. A digitális könyvet a szokásos gesztusokkal lehet használni. A technológia lehetővé teszi a művek megtekintését különböző nézőpontokból, valamint a képek teljes képenyős megjelenítését. A teljes képernyős képek nagyíthatók, így a részleteket is meg lehet nézni. A művek katalógusából felhasználóbarát módon lehet válogatni különböző szempontok szerint, ilyenkor csak a kiválasztott művek képei jelennek meg. A vetítés funkcióval a kiválasztott művek teljes képernyős képeit lehet végignézni beavatkozás nélkül.

screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot


Apple App Store

Az alkalmazást az ABM Mérnöki Iroda Kft. fejlesztette.